YENİ İL VƏ HƏMRƏYLİK GÜNÜ MÜNASİBƏTİLƏ ŞƏNLİK TƏŞKİL OLUNDU

Tələbə Gənclər təşkilatının dəstəyi ilə Pedaqoji fakültədə Həmrəylik və yeni il günü münasibətilə şənlik təşkil olundu. Konsert proqramımızı açıq elan etmək üçün söz Humanitar məsələlər üzrə prorektor Fətəliyeva Gülsüm müəllimə verildi. Sonra isə Pianoda ifa etmək üçün çıxış İbtidai sinif müəllimliyi I kurs tələbəsi İbrahimova Elvira və Bədən tərbiyə ixtisası I kurs tələbəsi  Əliyev Elvinə verildi. Avar rəqsində öz məharətlərini gostərmək üçün səhnəyə dəvət olunur I kurs tələbələri Bədən tərbiyə ixtisası Darçınov Emil, Fiziki tərbiyə və gənclərin çağırışaqədər hazırlıq ixtisası Nağıyev Elşad, II kurs tələbəsi Ibtidai sinif müəllimliyi Zakirli Gülşən, III kurs tələbəsi Əsədullayeva Fidan. Pianoda Tofiq Quliyevə məxsus lirik valsı ifa etmək üçün səhnəyə İbtidai sinif müəllimliyi I kurs tələbəsi Babayeva Aysun dəvət olunur. Səhnəyə  dəvət olunur Gdu KVN komandası. Xarici mahnı oxumaq üçün səhnəyə dəvət olunur  IV kurs tələbəsi Hacıyeva Danulduz. Tələbələrimizin hazırladığı “Təsviri incəsənət universitetində imtahan” səhnəsi Müəllim rolunda Fiziki tərbiyə və gənclərin çağırışaqədərki hazırlıq ixtisası I kurs tələbəsi Qəhrəmanzadə Qəhrəman ,tələbə rolunda Məktəbəqədər təlim tərbiyə ixtisası Qasımova Aytac. Gitarada öz məharətini göstərmək üçün çıxış verilir Nağıyev Nicata. Naz eləmə milli rəqsində öz məharətlərini gostərmək üçün səhnəyə dəvət olunur Fiziki tərbiyə və gənclərin çağırışaqədər hazırlıq I kurs tələbəsi Ismayılov İsmət və Ibtidai sinif müəllimliyi I kurs tələbəsi Ələsgərova Səma. Səhnəyə dəvət olunur Arşın xor qrupu qızlar Ibtidai sinif müəllimliyi I kurs tələbəsi Ibrahimova Elvira, Abbasova Xəyalə, Ələsgərova Səma, Məktəbəqədər təlim tərbiyə ixtisasi I kurs tələbəsi Qasımova Aytac, III kurs tələbəsi Əsədullayeva Fidan, Arşıncı rolunda Məmmədov Elfan. Musiqi ansambılı səhnəyə dəvət olunur. Yeni il tansını etmək üçün səhnəyə dəvət olunur I kurs tələbəsi Nağıyev Elşad və Ibrahimova Elvira. Və tələbələrin Universitetdə hazırladığı ilk rəqs flaşmobu.