AÇIQ DƏRS – DOS. ZİYAFƏT BAYRAMOVA

10.05.2018-ci il tarixində II kurs (rus bölməsi) İbtidai sinif müəllimliyi ixtisasında Təhsilin pedaqogikası və metodikası kafedrasının dosenti Z.V.Bayramovanın “Организация игровой деятельности младших школьников” mövzusunda açıq dərsi keçirildi. Dərsdə fakültə dekanının tədris işləri üzrə müavini İ.Haqverdiyev, kafedra müdiri dos.A.Quliyev, p.ü.f.d. A.Həsənova, Azərbaycan tarixi kafedrasının b/m. S.Məmmədova və başqaları iştirak etmişdilər. Dos. Z.Bayramova qeyd etdi ki, hər il ənənə olaraq may ayının 10-da Ulu Öndər Heydər Əliyevin xatirəsinə dərsini həsr edir. Bununla da pedaqoji fəaliyyəti çərçivəsində dahi insan Heydər Əliyevin xatirəsinə böyük ehtiram nümayiş etdirir, azərbaycançılıq ideyasının təbliğini vurğulayır.