Fakultə gəncləri Gəncə Dövlət Tarix və Mədəniyyət Qoruğunun ərazisində təmizlik işləri həyata keçiriblər

Aksiyanın keçirilməsində məqsəd Gəncə çayının sahilində yerləşən, şəhərin qədim arxeoloji qazıntı ərazisinin çirkləndirilməsinin qarşısının alınması, o cümlədən bu ərazilərdə təmizliyə riayət olunması, atılan məişət tullantılarının ətraf mühitə, Gəncə çayına və nəticə etibarilə Kür çayının faunasına vurduğu ziyanla bağlı ictimaiyyətin maarifləndirilməsi olub.
Sanitar normalara uyğun müxtəlif ləvazimat və xüsusi geyimlə təchiz olunan fakultə
gəncləri Gəncə çayı və onun sahilini məişət tullantılarından təmizləyiblər. Torbalara yığılan tullantılar bir yerə toplandıqdan sonra xüsusi nəqliyyat vasitəsilə Gəncə Tullantılar Poliqonuna təhvil verilib.