“Travmalar və posttravmatik stress pozuntusu ” və “Fobiyalar” mövzüsunda elmi-praktik seminar

29 noyabr 2023-il tarixində Gəncə Dövlət Universitetinin Psixologiya kafedrasınin təşəbbüsü ilə Universitetin “Tələbə evi”ndə “Psixologiya gecəsi ” mövzusunda elmi-praktik seminar keçirilmişdir. Seminarda psixolgiya ixyisası III kurs tələbələri: Xoyluzadə Selcan, Hacıyeva Şövkət və Məmmədli Ömər “Travmalar və posttravmatik stress pozuntusu ” , TSPX ixtisasının III kurs tələbəsi Qəhrəmanova Tərlan “Fobiyalar” mövzüsunda əyani vəsait və slaytdan istifadə edərək çixiş etdilər.

Tədbirdə Pedaqoji fakültənin dekanı dos. Zaur Hüseynzadə , Psixologiya kafedrasının müdiri dos. Zümrüd Cavadova , kafedranın əməkdaşları , “Tələbə evi”nin sakinləri və başqaları iştirak edirdilər. Elmi-praktik seminarda sənlənən problemlər iştirakçıların marağına və maariflənməsinə səbəb oldu.