“Xocalı Soyqırımı” adlı tədbir keçirildi

Tələbə Gənclər Təşkilatının dəstəyi ilə Pedaqoji fakultədə “Xocalı Soyqırımı” adlı tədbir praqramı təşkil edildi…Əvvəlcə Qətliamda şəhid düşmüş həmvətənlərimizin ruhu 1 dəqiqəlik sukutla yad edildi…Dekanımız Hörmətli Apoyev Bayram müəllim tələbələrə Xocalı faciəsi haqqında məlumat verib tədbirimizi açıq elan etdi…Sonra isə söz Humanitar məsələlər üzrə prorektoru dosent Gülsüm Fətəliyevaya verildi …Sonra isə Psixologiya kafedrasının müdiri dosent Zümrüd  Cavadova  Xocalı qətliamı haqqında olan fikirlərini tələbələrlə bölüşdü… “Xocalı faciəsi” adlı video çarxı izləndi…Dekanımız Bayram müəllimə məxsus olan “Şəhidlər” şeirini danişmaq üçün söz İbtidai sinif müəllimliyi ixtisasının II kurs tələbəsi Rəhimova Fidan verildi….”Cənab leytinant” mağnısını ifa etdilər Bədən tərbiyəsi və idman müəllimliyi ixtisasının  III kurs tələbələri Elvin Əliyev ve Elxan Əliyev… Bununla da tədbirimiz sona çatdı. Tədbiri təşkil etdilər Rəcəbov Qələmi və Zamanova Türkan.