Autizm xəstəliyi və yaranma səbəbləri – psixoloji seminar.

GDU-nun Psixologiya kafedrasının əməkdaşları- kafedra müdiri, dosent Zümrüd Cavadova, dosent Cəfər İbrahimov, b/m. İlham Məmmədov, b/m. Leyla Həsənova, b/m. Səbinə Şahverdiyeva, müəllim Arifə İsgəndərova, müəllim Hicran Verdiyeva və Təhsildə sosial psixoloji xidmət və Psixologiya ixtisasının tələbələri Gəncə şəhər İcra Hakimiyyətinin dəstəyi, “Loqos” Psixoloji və Nitq İnkişaf Mərkəzinin təşkilatçılığı ilə “Autizm xəstəliyi: yaranma səbəbləri, fəsadları və onunla mübarizə” mövzusunda maarifləndirici seminarda iştirak etmişlər. Seminarda mərkəzin baş psixoloqu, psixologiya üzrə fəlsəfə doktoru Elmira Mirzəyeva, Psixoterapevt Rafiq Allahverdiyev və digər psixoloqlar öz çıxışları ilə seminar iştirakçılarını məlumatlandırdılar.